banner32

CHP Meclis Üyesi Süleyman Dağ Neden Milli Maçı Hep Beraber İzlemiyoruz Dedi

CHP' Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi iş insanı Süleyman Dağ www.zeytinburnutimes.com'dan Ali Ekber Şenkal 'e şunları söyledi: "Türk Milli Takımı Avrupa kupasında güzel başarılar elde ediyor. Bir çok ilçe belediye başkanı kendi ilçelerinde dev ekranlar kurup ilçe halkı ile beraber Milli maçı izlerken Zeytinburnu Belediye başkanı sayın Ömer Arısoy'un böyle bir çalışma yapmamasını büyük bir eksiklik olarak gördüğünü ifade ederek bir açıklama yaptı. İŞTE O AÇIKLAMA...

CHP Meclis Üyesi Süleyman Dağ Neden Milli Maçı Hep Beraber İzlemiyoruz Dedi
Tüm ülkede coşkuyla takip edilen Milli takım maçları, ilçemiz belediyesinin beceriksizliği sebebiyle meydanlarda kitleler tarafından takip edilememiştir.

Bu sebeple Milli takım galibiyetlerini topluca kutlama yönünde hevesimizi de kursağımızda bırakmıştır. 38 ilçe belediye başkanları, komşularıyla birlikte maç izleyip sevinçlerine ortak olurken Zeytinburnu Belediye başkanı Ömer Arısoy maalesef ortalıklarda gözükmedi.

Zeytinburu Times Haber Merkezi - Ali Ekber Şenkal 

Cumartesi günü yine çok önemli bir maça çıkıyoruz ancak yine bir ekran kurulamadı ve hemşehrilerimiz Adliye meydanında 30 40 metre yukardaki reklam panosundan izlemek zorunda bırakılıyor. Zeytinburnunun eskileri bilir 20 25 sene önce bile önemli maçlar için Eski belediye bahçesinde hemen bir sahne kurulur dev ekranda tüm hemşehrilerimizle birlikte coşkuyla kutlar, sevincimizi ve üzüntümüzü paylaşırdık.

Futbolun bu birleştirici gücü semt kültürünün oluşmasında ve gelişmesinde, komşuluk ilişkilerimizin güçlenmesinde ve aynı semtte oturan ama birbirini tanımayan insanların birbirleriyle tanışmasına vesile olması yönüyle önem arz etmektedir.

Büyük kitlelere ulaşma kapasitesi yönüyle özellikle futbol müsabakalarında söz konusu kitleselliğin, toplanmanın, birlikte olmanın olanaklarını oluşturma gayesinin belediye yönetim anlayışında olması gereken bir husus olduğu yönünde görüşe sahip biri olarak Zeytinburnu belediyesi yönetimini ve başkan Ömer Arısoy’u eleştiriyorum ve önümüzdeki süreçte bu anlamda eksikliklerin giderilmesi yönünde bir çaba göreceğimizi diliyorum.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2024, 11:06

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34