banner32

Haber Portalımızın Yeni Genel Yayın Yönetmeni Şenkal Oldu

Gazeteci- Yazar Hüseyin ÇETİNER' in imtiyaz sahipliğini yaptığı İstanbul Times Medya Grubu'na bağlı olarak faaliyet gösteren www.zeytinburnıutimes.com haber portalının genel yayın yönetmenliğine Ali Ekber Şenkal getirildi.

Haber Portalımızın Yeni Genel Yayın Yönetmeni Şenkal Oldu

ZEYTİNBURNU'NUN GÜR SESİ OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLEYEN www.zeytinburnutimes.com 'un YENİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ ALİ EKBER ŞENKAL OLDU...

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi "İstanbul Times Medya Grubu olarak gazete,haber portalı ve sokak röportajları ile günlük 3 milyon civarında insan bizim yaptığımız ve ürettiğimiz içrikleri okuyor / izliyor ve takip ediyor. Grubumuza bağlı yayın mecralarından bir tanesi de genel merkezimizin bulunduğu Zeytinburnu ilçesine yönelik haber ve video içerikleri üretip yayınlayan www.zeytinburnutimes.com haber portalı ve ZeytinKöy Tv Youtube kanalıdır. 27 Haziran 2024 tarihinde başlamak kaydı ile 31.12.2025 tarihine kadar Ali Ekber Şenkal görevlendirilmiştir. Bu görevin mesai arkadaşımız sayın Şenkal'e hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim dedi.

Ali Ekber Şenkal 'de şunları söyedi " Topluma ve Zeytinburnu ilçemize faydalı olmak için sayın Hüseyin Çetiner'in verdiği bu görevi hiçbir maddi karşılık beklemeden kabul ettim.Amacım çevreme fayadlı olmaktır. İstanbul Times Medya Grubu gibi kendi alanında rüştünü ispatlayan bir medya grubuna bağlı olan www.zeytinburnutimes.com haber portalı ve ZeytinKöy Tv Youtube kanalını genel yayın yönetmeni yapılmak benim için bir onur olmuştur.Hüseyin Çetiner ve emeği geçen herkese teşekkür ederim şeklinde konuştu".

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)  

 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2024, 10:37

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34