banner32

YRP.Zeytinburnu İlçe Başkanı Çelebi Sinvar'a Rahmet Diledi

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe başkanı İsmail Çelebi ABD ve İsrail'in İşbirliği sonucu şehit edilen Yahya Sinvar'ın şehadetinden sonra taziye mesajı yayınlayanlar artıyor.

YRP.Zeytinburnu İlçe Başkanı Çelebi Sinvar'a Rahmet Diledi

Basın Açıklaması


Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı İsmail Çelebi Hamas lideri Yahya sinvar'ın şehadeti üzerine gazetemize vermiş olduğu demeç de Şehit Yahya sinvar Özgür Filistin davasına hayatını adamış, zulme karşı koyduğu direnişle Siyonizm'e karşı haklı mücadelesinde öncülük etmiş onun fedakarlığı ve kararlılığı Filistin özgürlüğü için yürütülen mücadelede daima hatırlanacaktır ve örnek alınacaktır.

Merhum Yahya Sinvar başta olmak üzere bu dava uğruna şehit olan bütün mücahitlere Allah'tan rahmet diliyorum,ailesine ve Filistin halkı başta olmak üzere tüm İslam aleminin başı sağ olsun, 

Öncelikle Biz Türkiye olarak Filistin için acil tedbirler olarak eylem planı yapmamız gerekiyor.

Malatya Kürecik, İncirlik ve İsrail ile olan ticareti derhal masaya yatırmalı ve uygulamaya geçmemiz gerekiyor, Lidermiz Dr. Fatih Erbakan'ın söylediği gibi bunlar sözden anlamaz icraat gerek anlayışı ile hareket etmemiz gerek dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)  

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2024, 16:11

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34