banner32

El Emeği Günleri Başvuruları Başladı!

Zeytinburnu Belediyesi, Zeytinburnu Kent Konseyi, Zeytinburnu Halk Eğitimi Merkezi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışma ile ilçedeki kadınların el emeği göz nuru çalışmalarının satışa sunulacağı “Zeytinburnu El Emeği Günleri” için başvurular başladı.

El Emeği Günleri Başvuruları Başladı!

El Emeği göz nuru ürünler 20 -22 Eylül tarihleri arasında Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda görücüye çıkacak. Zeytinburnulu kadınların el emeği ürünlerinin sergilenerek satışa çıkacağı etkinlikte; Örgü, El Sanatları, Takı, Amigurumi, Dantel, Nakış, İşleme, Makrome, İğne Oyası, Giyim, Ev Tekstili, El Örgüsü, Bebek ve Çocuk, Dokuma kategorilerinde ürünler yer alacak.

Zeytinburnu El Emeği Günlerine Katılım Şartları ise şöyle: Kadın olmak, 18 yaş ve üzerinde olmak, Zeytinburnu ilçesinde en az 1 yıl süre ile ikamet ediyor olmak, vergi mükellefi olmamak, el emeği ürün üretiyor olmak.

Zeytinburnu El Emeği Günleri 20 – 22 Eylül tarihleri arasında saat 11.00 - 21.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. 

Zeytinburnu El Emeği Günleri’nde ürünlerinizin satışı için 9 – 13 Eylül tarihleri arasında aşağıdaki butonu tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2024, 14:23

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34